Chuty's | Mercator Koper | Supernova

Predajte se eksotičnim okusom pristnih tajskih jedi. Najboljši pad thai, pečeni riž, curry in druge azijske dobrote vas pričakujejo v restavraciji Chuty's.

Chuty's

Delovni čas
ponedeljek 08.00 - 21.00
torek 08.00 - 21.00
sreda 08.00 - 21.00
četrtek 08.00 - 21.00
petek 08.00 - 21.00
sobota 08.00 - 21.00
nedelja Zaprto
Naslov
Dolinska cesta 1a
6000 Koper
Plačilna sredstva
gotovina, kreditna kartica
E-pošta
Spletna stran
Kategorija
Kavarne in restavracije
Naslov
Dolinska cesta 1a
6000 Koper
Plačilna sredstva
gotovina, kreditna kartica
E-pošta
Spletna stran
Kategorija
Kavarne in restavracije

Avtentične tajske jedi z lastnimi omakami

Ste že poskusili znameniti pad thai s piščancem ali rakci, pekočo kokosovo juho Tom yum ali slasten curry z bogatim okusom tajskih začimb? Restavracija Chuty's vas popelje naravnost v osrčje Azije. Na jedilniku restavracije kraljujejo najbolj priljubljene klasike tajske kuhinje, okusna izbira pa je na voljo tudi za vegetarijance in vegane. Vse jedi so pripravljene z okusnimi domačimi omakami, ki jih v restavraciji pripravijo sami, z domačimi in avtentičnimi azijskimi sestavinami. Za popolno kulinarično doživetje naročite še predjed, vietnamske ali spomladanske zavitke, ter osvežilno pijačo, eksotični sok ali pravo tajsko pivo.

Kljub temu, da vsako jed pripravijo po naročilu, vas v restavraciji Chuty's vedno razveseli hitra postrežba. To je še posebej priročno, ko se na malico oziroma kosilo odpravite med delovnim časom ali nakupovanjem, saj bodo tajske dobrote vedno hitro na mizi. 

 

Chuty's – srce Azije na vašem krožniku

Zgodba Chuty's Heart of Asia se je začela leta 2013, v samem centru mesta Ljubljana, ko se je zagreta ekipa kulinaričnih navdušencev lotila priprave avtentičnih tajskih jedi z lastnimi omakami. Ljubezen do azijske kuhinje je ustvarila neskončno gurmansko radovednost, ki se je kmalu prelevila v veliko zgodbo uspeha. Bogati azijski okusi in sveže pripravljene omake so prepričali številne gurmane, ki so se z veseljem vračali k avtentičnim okusom najbolj priljubljenih jedi.

Danes je Chuty's prerastel v pravo verigo tajskih restavracij s skrbno izbrano ponudbo najbolj priljubljenih azijskih jedi. Poleg v Supernovi lahko restavracije Chuty's najdete še na drugih lokacijah po Sloveniji, tako v nakupovalnih centrih kot v mestnih središčih. Ne glede na lokacijo vam ekipa Chuty's zagotavlja le najvišjo kakovost in neskončno predanost svojemu poslanstvu – ustvarjanju slastnih trenutkov.