Pepco | Mercator Koper | Supernova

Čudovita ponudba po najbolj ugodni ceni. Modna oblačila za vso družino in privlačni izdelki za dom še nikoli niso bili tako dostopni.

Pepco

Delovni čas
ponedeljek 08.00 - 21.00
torek 08.00 - 21.00
sreda 08.00 - 21.00
četrtek 08.00 - 21.00
petek 08.00 - 21.00
sobota 08.00 - 21.00
nedelja Zaprto
Naslov
Dolinska cesta 1a
6000 Koper
Plačilna sredstva
gotovina, kreditna kartica
E-pošta
Spletna stran
Kategorija
Dom Moda Otroci
Naslov
Dolinska cesta 1a
6000 Koper
Plačilna sredstva
gotovina, kreditna kartica
E-pošta
Spletna stran
Kategorija
Dom Moda Otroci

Prijetni nakupi po ugodni ceni

Pepco dobro pozna potrebe sodobne družine in verjame, da je lahko popolno življenje na voljo tudi po nižji ceni. Na prodajnih policah trgovine v nakupovalnem centru Supernova Mercator Koper boste tako našli, kar potrebuje vaša družina. Aktualna modna ponudba po ugodni ceni prinaša najboljšo kakovost za vaš denar. Od udobnih oblačil za odrasle do ljubkih kompletov za dojenčka in igrivih otroških oblačil – Pepco je vedno na tekočem z najnovejšimi trendi.

Za še lepši dan in več udobja so tu kakovostni in trendovski izdelki za dom. Sezonska dekoracija v času praznikov, posoda, vaze, cvetlični lonci in še več opreme za lep in urejen dom bo zagotovo ustvarilo pravo domačnost in poudarilo gostoljubje. Na voljo so tudi različne igrače za otroke, številne ideje za preživljanje časa z družino ter posebna ponudba za domače ljubljenčke, ki zajema tako igrače kot dodatke in druge izdelke za pse in mačke. Poiščite srečo in zaživite polno življenje z bogato ponudbo trgovine Pepco. Naj ugodni nakupi vedno prinesejo nekaj lepega.

PEPCO ponuja izdelke za dom in družino

PEPCO je evropska veriga diskontnih trgovin z oblačili za vso družino in gospodinjskimi izdelki po najnižjih cenah ter najbolj priljubljen ponudnik otroških oblačil in vodilni ponudnik dekorativnih izdelkov. Evropska veriga PEPCO zaposluje več kot 16.000 ljudi, od tega kar 500 na sedežu podjetja v Poznanju in 500 v distribucijskem središču. PEPCOV cilj je zgraditi podjetje na trajnosten način z osredotočanjem na več pomembnih področij razvoja, in sicer na zaposlene, kupce, dobavno verigo in podporno infrastrukturo.

V PEPCU se zavedajo vpliva lastnega razvoja tudi na naravno in družbeno okolje. Glede na to si prizadevajo, da v vseh izvedenih aktivnostih dosegajo določena pričakovanja in izpolnjujejo najvišje standarde poslovanja - dolgoročna kakovost izdelkov, storitve za stranke, odnos zaposlenih in pozitivna družbena odgovornost. Stremijo k izboljšanju kakovosti življenja tako zaposlenih, kot strank in lokalnih skupnosti, ter uvajajo spremembe in nove prakse v korist sedanjih in prihodnjih generacij.