Hiša daril | Mercator Koper | Supernova

Presenetite s čudovitim darilom. Za rojstni dan, poroko, maturo, krst ali novo leto, v Hiši daril vam svetujejo do popolnega darila ter vse skupaj tudi lepo zavijejo in aranžirajo.

Hiša daril

Delovni čas
ponedeljek 08.00 - 21.00
torek 08.00 - 21.00
sreda 08.00 - 21.00
četrtek 08.00 - 21.00
petek 08.00 - 21.00
sobota 08.00 - 21.00
nedelja Zaprto
Naslov
Dolinska cesta 1a
6000 Koper
Plačilna sredstva
gotovina, kreditna kartica
Telefon
E-pošta
Spletna stran
Kategorija
Ostalo
Naslov
Dolinska cesta 1a
6000 Koper
Plačilna sredstva
gotovina, kreditna kartica
Telefon
E-pošta
Spletna stran
Kategorija
Ostalo

Najlepša darila so doma v Hiši daril

Vam vedno zmanjka idej, kaj podariti? Obiščite Hišo daril in se pustite navdušiti z izjemno ponudbo daril. Trgovina v nakupovalnem centru Supernova Mercator Koper vas pričakuje z izvirnimi idejami, kako presenetiti najdražje. Skodelice z napisi, smešne majice, dekorativni izdelki, kozmetika, brisače in drugi tekstil, posebni darilni izdelki … Za vas imajo pripravljene najnovejše trende daril. Stopite v slavnostno vzdušje in pobrskajte po priljubljenih smešnih darilih za okrogli rojstni dan in pomembne obletnice, darilih za valentinovo, zlato ali srebrno poroko in praznike. Hiša daril ima za vsako priložnost pravo darilo!

Darilo vam tudi lepo zavijejo in aranžirajo. Če se vam mudi in iščete darilo v zadnjem trenutku, pa imajo pripravljene darilne pakete in aranžmaje, s katerimi ne morete zgrešiti. Bi raje podarili doživetje? V trgovini so na voljo darilni boni za več kot 1000 doživetij s področja wellnessa, kulinarike, adrenalina, razvajanja, masaže, nege telesa, otroške zabave in še več. Hiša daril preseneti vse na vašem seznamu, od velikih daril, ki pustijo vtis, do malih presenečenj po ugodni ceni.

Najlepša darila za vsakogar so na voljo v Hiši daril

Hiša daril je specializirana trgovina z največjo in izbrano ter edinstveno ponudbo daril, darilnih izdelkov in aranžiranih daril v državi. Hiša daril na enem mestu ponuja vse, kar želimo podariti svojim najbližjim in prijateljem. V nasprotju z drugimi trgovinami, ki ponujajo darila le kot del svoje ponudbe, je Hiša daril namenjena izključno darilnemu programu za vse priložnosti in praznike. 

V Hiši daril boste našli predvsem praktična darila, ki so pri večini najbolj priljubljena. Ko zmanjka idej, so v Hiši daril na voljo tudi že pripravljena aranžirana darila, če pa še vedno niste prepričani, izberite darilni bon. Na podlagi izkušenj in v sodelovanju z rednimi strankami v Hiši daril tudi sami pripravljajo veliko število daril, ki so plod lastnega razvoja in izdelave blagovne znamke Hiša daril.