Biyovis | Mercator Koper | Supernova

Kakovostna bio trgovina s prehranskimi dopolnili, kozmetiko in čaji znamke Biostile. Ohranite zdravje in dobro počutje tudi v hitrem sodobnem tempu življenja.

Biyovis

Delovni čas
ponedeljek 08.00 - 21.00
torek 08.00 - 21.00
sreda 08.00 - 21.00
četrtek 08.00 - 21.00
petek 08.00 - 21.00
sobota 08.00 - 21.00
nedelja Zaprto
Naslov
Dolinska cesta 1a
6000 Koper
Plačilna sredstva
gotovina, kreditna kartica
Telefon
E-pošta
Spletna stran
Kategorija
Ostalo
Naslov
Dolinska cesta 1a
6000 Koper
Plačilna sredstva
gotovina, kreditna kartica
Telefon
E-pošta
Spletna stran
Kategorija
Ostalo

Prava izbira na poti do zdravja

Ljubitelji zdravega načina življenja dobro vedo, da je trgovina Biyovis založena z vsem za zdravje in dobro počutje tudi ob najbolj napornih dnevih. Prodajalna izdelkov znamke Biostile v nakupovalnem centru Supernova Mercator Koper vam ponuja prehranska dopolnila, kozmetiko in čaje za učinkovito pomoč pri ohranjanju zdravega življenjskega sloga.

Blagovna znamka Biostile izstopa po visoki kakovosti sestavin, zahtevnejši sestavi in celovitem pristopu pri zasnovi kakovostnih prehranskih dodatkov v moderni družbi. Za razliko od večine klasičnih prehranskih dopolnil daje Biostile poudarek na mešanico učinkovin z dokazano sinergičnimi učinki. Povsod, kjer je možno, so namesto sintetičnih učinkovin uporabljene organske sestavine pridobljene iz narave. Vsi izdelki Biostile so brez sestavin živalskega izvora in so zato primerni tudi za vegane. Privoščite si polno dozo dobrega počutja in zaživite s polno energijo!

Biyovis s slovensko tradicijo prehranskih dopolnil

Trgovina Biyovis sodi pod okrilje družine Kosmina, ki deluje na področju prehranskih dopolnil že od leta 1990. Družinsko podjetje združuje domače in tuje strokovnjake na področju prehranskih dopolnil, najboljše dobavitelje surovin v evropskem prostoru ter moderno proizvodnjo.

Rezultat aktivnega sodelovanja mednarodne ekipe so izdelki Biostile, proizvedeni v Sloveniji, v lastni proizvodnji podjetja Biovis v Komnu. V recepturah izdelkov Biostile se prepletajo moderno znanje, pridobljeno z znanstveno-raziskovalnim pristopom, izkušnje in tradicionalni pristopi s celega sveta. Vse skupaj pa je združeno v holistični pristop k reševanju aktualnih življenjskih izzivov. Izdelki Biostile so prilagojeni specifičnosti sodobnega človeka, s poudarkom na potrebah in pomanjkljivostih, ki so značilne za naše geografsko okolje (npr. pomanjkanje biološko dostopnega selena in silicija v prehrani). Narejeni so zgolj iz surovin najvišje kakovosti in v skladu z najvišjimi standardi v industriji.