Intersport | Mercator Koper | Supernova

Z novo športno opremo je skok v aktivno življenje lažji. Kakovostne športne znamke, ki nudijo udobje in se odlično obnesejo tako pri rekreativcih kot pri profesionalnih športnikih. Intersport prinaša šport ljudem.

Intersport

Delovni čas
ponedeljek 08.00 - 21.00
torek 08.00 - 21.00
sreda 08.00 - 21.00
četrtek 08.00 - 21.00
petek 08.00 - 21.00
sobota 08.00 - 21.00
nedelja Zaprto
Naslov
Dolinska cesta 1a
6000 Koper
Plačilna sredstva
gotovina, kreditna kartica
Telefon
E-pošta
Spletna stran
Kategorija
Šport Obutev
Naslov
Dolinska cesta 1a
6000 Koper
Plačilna sredstva
gotovina, kreditna kartica
Telefon
E-pošta
Spletna stran
Kategorija
Šport Obutev
Popusti
-20%
Popust na nove kolekcije v INTERSPORTU
Velja do: 1. oktober 2023

Izberi svoje najljubše kose in unovči popust za oblačila in obutev po rednih cenah pri nakupu and 30 € od 21. septembra do 1. oktobra 2023. Izdelke naročene na spletu lahko prevzamete tudi v prodajalni INTERSPORT v Supernovi.

Prebrskaj ponudbo.

Pogoji
Popust velja od 21. 9. do 1. 10. 2023 za izdelke po rednih cenah pri nakupu nad 30 € v prodajalnah INTERSPORT po Sloveniji in v spletni trgovini. Popusti se med seboj ne seštevajo. Popust se obračuna na blagajni.
-40%
INTERSPORT: 40-% popust na izdelke McKinley!
Velja do: 1. oktober 2023

Izkoristi popust, kakršnega še ni bilo ter se obuj, obleci in opremi za jesen, polno gora, narave in pohodov. Popust te čaka od 8. 9. do 1. 10. 2023 v prodajalnah in spletni trgovini. Izdelke naročene na spletu lahko prevzamete tudi v prodajalni INTERSPORT v Supernovi.

Prebrskajte ponudbo tukaj.

Pogoji
Ponudba velja od 8. 9. do 1. 10. 2023 za izdelke znamke McKinley v prodajalnah INTERSPORT po Sloveniji in v spletni trgovini. Popusti se med seboj ne seštevajo. Popust se obračuna na blagajni.
INTERSPORT: Še več izdelkov v HIT akciji!
Velja do: 30. september 2023

Poglej, katerim novostim za šport in prosti čas smo znižali cene.

Ponudba velja od 8. 9. do 30. 9. 2023 v prodajalnah in spletni trgovini INTERSPORT Slovenija. Izdelke naročene na spletu lahko prevzamete tudi v prodajalni INTERSPORT v Supernovi.

HIT akcija te čaka tukaj.

Pogoji
Ponudba velja od 8. 9. do 30. 9. 2023 za izbrane izdelke v prodajalnah INTERSPORT po Sloveniji in v spletni trgovini. Popusti se med seboj ne seštevajo. Popust se obračuna na blagajni.
Akcija
Intersportova akcija za šolske in športne začetke!
Velja do: 30. september 2023

Šola in treningi so pred vrati. V Intersportu samo za vas že pripravili odlično ponudbo z več kot 200  izdelkov po znižanih, akcijskih cenah. Obiščite od 10.8. do 30.9. 2023 prodajalne INTERSPORT in spletno trgovino www.intersport.si. Nakupujte udobno na spletu in v prodajalni. Izdelke naročene na spletu lahko prevzamete tudi v prodajalni INTERSPORT v Supernovi. Popusti se obračunajo na blagajni.

Vrhunska oprema za vaš najljubši šport

Poiščite motivacijo za zdrav in aktiven način življenja v široki ponudbi kakovostne športne opreme. Trgovina Intersport vam vsako sezono prinaša nove kolekcije športnih oblačil, obutve in rekvizitov za najbolj priljubljene športe. Iščete vrhunsko opremo za tenis, smučanje, kolesarjenje, fitnes ali pohodništvo? Sprehodite se po trgovini v nakupovalnem centru Supernova Mercator Koper in poiščite svoj novi športni slog! Na oddelkih za moške, ženske in otroke lahko izbirate med izjemno ponudbo športnih majic, hlač, pajkic, trenirk, funkcijske športne opreme, superg in številnih dodatkov, kot so torbe, nahrbtniki, kape in rokavice priznanih proizvajalcev športne opreme: Nike, adidas, Under Armour, Puma, Converse, Salomon, Merrell, Dunlop, Head, Joma, Kettler in drugih.

Za nasvet ali pomoč ob nakupu se obrnite na usposobljene prodajalce z bogatim znanjem na vseh športnih področjih. Pred nakupom najboljših tekaških superg vam bodo naredili analizo stopal, na voljo pa so tudi servis smuči, napenjanje loparjev ter kolesarski servis v sodelovanju s pooblaščenimi serviserji. Vse za popoln užitek pri športu in celovito kakovostno storitev, ki kupcu zagotavlja največjo vrednost.

Šport ljudem

Leta 1968 se je 10 nacionalnih organizacij povezalo v mednarodno združenje s ciljem, da ustvarijo mednarodno verigo prodajaln s športno opremo. To je organizacija, ki prinaša prednosti za kupce, zaupanje v trgovino in zadovoljstvo s ponudbo. V Parizu so pričeli postavljati prve temelje za Intersport in tako se je pričela mednarodna operacija v trgovini s športno opremo. Danes v Intersportova družina deluje že v 44 državah in zajema več kot 5600 prodajaln. 

Intersportova filozofija je preprosta: bolj kot v čem uživate, bolj pogosto in raje boste to počeli. Zato vam Intersport omogoča nakup opreme, ki vam zagotavlja maksimalno zadovoljstvo. Iz tega izvira tudi njihovo vodilo, da prinašajo šport ljudem (ang.: “Sport to the People”). Podjetje stremi k delovanju z zavedanjem, da je šport za vse, zato se trudijo biti dostopni odraslim in otrokom, profesionalcem in amaterjem.