Intersport | Mercator Koper | Supernova

Z novo športno opremo je skok v aktivno življenje lažji. Kakovostne športne znamke, ki nudijo udobje in se odlično obnesejo tako pri rekreativcih kot pri profesionalnih športnikih. Intersport prinaša šport ljudem.

Intersport

Delovni čas
ponedeljek 09.00 - 21.00
torek 09.00 - 21.00
sreda 09.00 - 21.00
četrtek 09.00 - 21.00
petek 09.00 - 21.00
sobota 08.00 - 21.00
nedelja Zaprto
Naslov
Dolinska cesta 1a
6000 Koper
Plačilna sredstva
gotovina, kreditna kartica
Telefon
E-pošta
Spletna stran
Kategorija
Šport Obutev
Naslov
Dolinska cesta 1a
6000 Koper
Plačilna sredstva
gotovina, kreditna kartica
Telefon
E-pošta
Spletna stran
Kategorija
Šport Obutev
Popusti
-30%
Novembrska HIT AKCIJA v Intersportu!
Velja do: 31. december 2022

Obiščite od 9. 11. do 31. 12. 2022 prodajalno INTERSPORT v centru Supernova in izkoristite priložnost za odličen nakup. Za vas smo pripravili odličen izbor oblačil, obutve in opreme za šport in prosti čas v hladnejših dneh.  Ponudbo si lahko ogledate v spletni prodajalni www.intersport.si. Nakupujte udobno v prodajalni in na spletu. Izdelke naročene na spletu lahko prevzamete tudi v prodajalni INTERSPORT v Supernovi. Popusti se obračunajo na blagajni. Akcija velja za izdelke v zalogi.

Vrhunska oprema za vaš najljubši šport

Poiščite motivacijo za zdrav in aktiven način življenja v široki ponudbi kakovostne športne opreme. Trgovina Intersport vam vsako sezono prinaša nove kolekcije športnih oblačil, obutve in rekvizitov za najbolj priljubljene športe. Iščete vrhunsko opremo za tenis, smučanje, kolesarjenje, fitnes ali pohodništvo? Sprehodite se po trgovini v nakupovalnem centru Supernova Mercator Koper in poiščite svoj novi športni slog! Na oddelkih za moške, ženske in otroke lahko izbirate med izjemno ponudbo športnih majic, hlač, pajkic, trenirk, funkcijske športne opreme, superg in številnih dodatkov, kot so torbe, nahrbtniki, kape in rokavice priznanih proizvajalcev športne opreme: Nike, adidas, Under Armour, Puma, Converse, Salomon, Merrell, Dunlop, Head, Joma, Kettler in drugih.

Za nasvet ali pomoč ob nakupu se obrnite na usposobljene prodajalce z bogatim znanjem na vseh športnih področjih. Pred nakupom najboljših tekaških superg vam bodo naredili analizo stopal, na voljo pa so tudi servis smuči, napenjanje loparjev ter kolesarski servis v sodelovanju s pooblaščenimi serviserji. Vse za popoln užitek pri športu in celovito kakovostno storitev, ki kupcu zagotavlja največjo vrednost.

Šport ljudem

Leta 1968 se je 10 nacionalnih organizacij povezalo v mednarodno združenje s ciljem, da ustvarijo mednarodno verigo prodajaln s športno opremo. To je organizacija, ki prinaša prednosti za kupce, zaupanje v trgovino in zadovoljstvo s ponudbo. V Parizu so pričeli postavljati prve temelje za Intersport in tako se je pričela mednarodna operacija v trgovini s športno opremo. Danes v Intersportova družina deluje že v 44 državah in zajema več kot 5600 prodajaln. 

Intersportova filozofija je preprosta: bolj kot v čem uživate, bolj pogosto in raje boste to počeli. Zato vam Intersport omogoča nakup opreme, ki vam zagotavlja maksimalno zadovoljstvo. Iz tega izvira tudi njihovo vodilo, da prinašajo šport ljudem (ang.: “Sport to the People”). Podjetje stremi k delovanju z zavedanjem, da je šport za vse, zato se trudijo biti dostopni odraslim in otrokom, profesionalcem in amaterjem.