Loterija Slovenije | Mercator Koper | Supernova

Ko začutite, da je vaš srečni dan, ima Loterija Slovenije najbolj priljubljene igre na srečo za vas. Privlačne denarne nagrade so le eno odločitev stran.

Loterija Slovenije

Delovni čas
ponedeljek 08.00 - 21.00
torek 08.00 - 21.00
sreda 08.00 - 21.00
četrtek 08.00 - 21.00
petek 08.00 - 21.00
sobota 08.00 - 21.00
nedelja Zaprto
Naslov
Dolinska cesta 1a
6000 Koper
Plačilna sredstva
gotovina, kreditna kartica
Telefon
E-pošta
Spletna stran
Kategorija
Ostalo
Naslov
Dolinska cesta 1a
6000 Koper
Plačilna sredstva
gotovina, kreditna kartica
Telefon
E-pošta
Spletna stran
Kategorija
Ostalo

Boste danes igrali Loto, Euro Jackpot ali morda 3x3?

V Loteriji Slovenije je lahko prav vsak dan razlog za širok nasmeh do ušes. Obiščite prodajno mesto v Supernovi Mercator Koper in se prepričajte, kako preprosta je pot do sreče. Izberite svojo najljubšo igro na srečo ter se potegujte za glavni dobitek ali nagrado iz bogatega nagradnega sklada. Tukaj lahko vplačate Loto, 3x3, Euro Jackpot, Vikinglotto, TikiTaka in številne druge hip igre. Ob vsakem obisku lahko preverite izžrebane številke prejšnjega kroga, kupite pa lahko tudi nagradno srečko s takojšnjim dobitkom in se prepustite trenutnemu navdihu sreče. Izberite med priljubljenimi srečkami Mega Huda Renta, Astroskop, Legende, Čarobnice, Zlata, Novoletka, Hitrih 300 € in številnimi drugimi. Sreča je na vaši strani, ujemite jo v Loteriji Slovenije!

Manjši dobitki do vključno 299,99 € niso obdavčeni, medtem ko so dobitki v vrednosti 300 € ali več obdavčeni po Zakonu o davku na dobitke pri klasičnih igrah na srečo. Ta na dobitek obračuna 15-% davek, ki ga prejme občina stalnega prebivališča dobitnika. Dobitkov ni treba prijaviti v napoved za odmero dohodnine.

Loterija Slovenije – varne in zabavne igre na srečo

Loterija Slovenije trajno prireja klasične igre na srečo v skladu z Zakonom o igrah na srečo. Klasične igre na srečo v Sloveniji lahko prireja le delniška družba, ki ima sedež na območju Slovenije in pridobi koncesijo, ki jo podeli Vlada Republike Slovenije in za katero mora prireditelj plačevati koncesijsko dajatev. Višino koncesijske dajatve pa določi Vlada Republike Slovenije.

Loterija Slovenije že vrsto let prireja priljubljene lastne in tuje igre na srečo. Loto je najpopularnejša klasična igra na srečo v Sloveniji, kjer lahko za 60 centov zadenete na tisoče evrov, v igri pa je 22 vrst dobitkov. V tej igri sami napovedujete, katerih sedem številk v skupini številk od 1 do 39 bo izžrebanih. Poleg udeležbe v Lotu se lahko odločite tudi za sodelovanje v Lotku in Lotu plus. Srečka pa ima najdaljšo tradicijo med igrami Loterije Slovenije, saj je na voljo že od leta 1971.