Tom Tailor | Mercator Koper | Supernova

Sproščen videz za udoben dan! To je Tom Tailor, modna izbira za vse, ki prisegate na večno klasiko 'casual' oblačil in modnih dodatkov. Poiščite navdih v novih kolekcijah.

Tom Tailor

Delovni čas
ponedeljek 08.00 - 21.00
torek 08.00 - 21.00
sreda 08.00 - 21.00
četrtek 08.00 - 21.00
petek 08.00 - 21.00
sobota 08.00 - 21.00
nedelja Zaprto
Naslov
Dolinska cesta 1a
6000 Koper
Plačilna sredstva
gotovina, kreditna kartica
Telefon
E-pošta
Spletna stran
Kategorija
Moda
Naslov
Dolinska cesta 1a
6000 Koper
Plačilna sredstva
gotovina, kreditna kartica
Telefon
E-pošta
Spletna stran
Kategorija
Moda

Samozavestni vsak dan z oblačili Tom Tailor

Odkrijte modno znamko, ki je krojena po meri dinamičnega in pestrega življenja! Trgovina Tom Tailor v Supernovi Mercator Koper prinaša sproščen slog z bogato izbiro oblačil za prosti čas. V ponudbi oblačil in modnih dodatkov za ženske, moške in otroke poiščite čudovite modne kose, ki jih boste še dolgo z veseljem nosili, saj izžarevajo večni slog.

Moda Tom Tailor je kakovostna in udobna ter izdelana iz skrbno izbranih materialov. Tako za vsak dan kot za sproščen poslovni slog prinaša Tom Tailor v vašo garderobo obleke, hlače, srajce, jakne, pletenine, majice z dolgimi in kratkimi rokavi ter druga barvita privlačna oblačila, ki se odlično zlijejo z vsakim modnim trendom. Na voljo je tudi izjemna kolekcija kavbojk in jeans modnih kosov Tom Tailor Denim ter kakovostna osnovna kolekcija 'basic' s preprostimi osnovnimi oblačili, ki nikoli niso z mode. Začutite svobodo oblačenja in neizmerno energijo, ki izhaja iz oblačil in modnih dodatkov Tom Tailor. Že samo modni šal, torbica ali nove kavbojke lahko spremenijo navdih za novo dogodivščino. Poiščite jo v trgovini.

Klasični modni kosi s Tom Tailor podpisom kakovosti

Tom Tailor je blagovna znamka, ki prisega na klasične modne kose in visokokakovostne materiale, zato z njimi dosežemo popolnoma naravno eleganco in vsakdanji videz. Namenjena je tistim, ki cenijo klasiko in ne podležejo hitri modi in minljivim modnim trendom dragih blagovnih znamk. Tom Tailor ponuja oblačila, v katerih se boste nedvomno vedno počutili udobno in sproščeno. Svetovno znana nemška blagovna znamka je bila ustavljena leta 1962 v Hamburgu in je trenutno prisotna na trgih v 35 državah po vsem svetu.

Družina Tom Tailor je sestavljena iz različnih kolekcij, zato lahko vsak član družine najde tisto, ki je zanj primerna. Poleg kakovostnih in trajnih oblačil modne kolekcije ponuja znamka Tom Tailor še kolekcijo modnih dodatkov, ki zajema torbe in torbice, športno kolekcijo, čevlje, usnjene izdelke, parfume, nogavice, nakit, očala, pasove, perilo, ure in kopalke.