dm | Mercator Koper | Supernova

Široka ponudba kozmetike, izdelkov za nego in dom, zdrave prehrane, baby programa ter veliko več. Spoznajte kakovost blagovnih znamk dm po ugodni ceni.

dm

Delovni čas
ponedeljek 09.00 - 21.00
torek 09.00 - 21.00
sreda 09.00 - 21.00
četrtek 09.00 - 21.00
petek 09.00 - 21.00
sobota 08.00 - 21.00
nedelja Zaprto
Naslov
Dolinska cesta 1a
6000 Koper
Plačilna sredstva
gotovina, kreditna kartica
Telefon
E-pošta
Spletna stran
Kategorija
Lepota
Naslov
Dolinska cesta 1a
6000 Koper
Plačilna sredstva
gotovina, kreditna kartica
Telefon
E-pošta
Spletna stran
Kategorija
Lepota

Drogerija s popolno ponudbo za vaš dan

Obiščite svet dm in zasijali boste v svoji koži! Drogerija v nakupovalnem centru Supernova Mercator Koper vas razvaja z bogato ponudbo priznanih blagovnih znamk in lastne kozmetike po vedno ugodni ceni. Odkrijte najnovejše trende za lepoto, dobro počutje in čist dom. Urejena in prijetna trgovina ponuja vse za nego telesa, obraza in las, ličila, naravno kozmetiko, moško nego, priljubljene parfume in toaletne vodice, zdravo prehrano, prehranska dopolnila z vitamini in minerali, nežno otroško kozmetiko, gospodinjske pripomočke, čistila, darilne sete kozmetike, razvijanje fotografij in še več za vaše popolno udobje.

Poiščite učinkovit šampon, razvajajte se z negovalno kremo za obraz, poudarite svoj videz z modno šminko, pudrom in drugim profesionalnim make-upom po ugodni ceni. Tu so še okolju prijazna čistila, nežne pleničke iz naravnih materialov, zdravi prigrizki in druge izvirne ponudbe za sodobno življenje. Prelistajte aktualni katalog in brezplačno revijo active beauty za vse novosti in ne pozabite izkoristiti točk za številne popuste s svojo kartico zvestobe active beauty!

dm- Kupujem tam, kjer nekaj veljam

Podjetje dm drogerie markt je zastopano v 13 evropskih državah, v Sloveniji z 91 prodajalnami, obenem pa je eden največjih drogeristov v srednji in vzhodni Evropi. Ponudba zajema okoli 21.000 različnih izdelkov, med katerimi je več kot 4.300 izdelkov lastne blagovne znamke. Te izdelke proizvaja 33 lastnih blagovnih znamk s področja nege telesa, kozmetike, higienskih izdelkov, zdravja, medicinskih pripomočkov, otroka, korekcijskih pripomočkov, gospodinjstva, tekstila, foto storitev in živali.

Tudi lastne blagovne znamke sledijo standardom kakovosti vodilnih blagovnih znamk v njihovi ponudbi, vendar pa so ti izdelki približno za 30 % ugodnejši. Odlično razmerje med ceno in kakovostjo izdelkov dm-ovih znamk, med njimi Balea, alverde, Dontodent, jessa, s-he stylezone, sundance, trend IT UP, Visiomax, babylove, so nagradili njihovi zvesti uporabniki tako, da so jim podelili odlične ocene tako na testiranjih v sklopu Zveze potrošnikov Slovenije kot na dm-ovih lastnih testiranjih.