dm | Mercator Koper | Supernova

Široka ponudba kozmetike, izdelkov za nego in dom, zdrave prehrane, baby programa ter veliko več. Spoznajte kakovost blagovnih znamk dm po ugodni ceni.

dm

Delovni čas
ponedeljek 09.00 - 21.00
torek 09.00 - 21.00
sreda 09.00 - 21.00
četrtek 09.00 - 21.00
petek 09.00 - 21.00
sobota 08.00 - 21.00
nedelja Zaprto
Naslov
Dolinska cesta 1a
6000 Koper
Plačilna sredstva
gotovina, kreditna kartica
Telefon
E-pošta
Spletna stran
Kategorija
Lepota
Naslov
Dolinska cesta 1a
6000 Koper
Plačilna sredstva
gotovina, kreditna kartica
Telefon
E-pošta
Spletna stran
Kategorija
Lepota

Drogerija s popolno ponudbo za vaš dan

Obiščite svet dm in zasijali boste v svoji koži! Drogerija v nakupovalnem centru Supernova Mercator Koper vas razvaja z bogato ponudbo priznanih blagovnih znamk in lastne kozmetike po vedno ugodni ceni. Odkrijte najnovejše trende za lepoto, dobro počutje in čist dom. Urejena in prijetna trgovina ponuja vse za nego telesa, obraza in las, ličila, naravno kozmetiko, moško nego, priljubljene parfume in toaletne vodice, zdravo prehrano, prehranska dopolnila z vitamini in minerali, nežno otroško kozmetiko, gospodinjske pripomočke, čistila, darilne sete kozmetike, razvijanje fotografij in še več za vaše popolno udobje.

Poiščite učinkovit šampon, razvajajte se z negovalno kremo za obraz, poudarite svoj videz z modno šminko, pudrom in drugim profesionalnim make-upom po ugodni ceni. Tu so še okolju prijazna čistila, nežne pleničke iz naravnih materialov, zdravi prigrizki in druge izvirne ponudbe za sodobno življenje. Prelistajte aktualni katalog in brezplačno revijo active beauty za vse novosti in ne pozabite izkoristiti točk za številne popuste s svojo kartico zvestobe active beauty!

Kupujem tam, kjer nekaj veljam

Podjetje dm drogerie markt je zastopano v 13 evropskih državah, v Sloveniji z več kot 90 prodajalnami in dm spletno trgovino. Je eden največjih drogeristov v srednji in vzhodni Evropi.

V središču je človek. Podjetje dm poudarja individualnost vsakega posameznika ter svojo ponudbo prilagaja raznolikim željam in potrebam.  Z obsežno paleto izdelkov in storitev najvišje kakovosti, kompetentnim in prijaznim svetovanjem zaposlenih ter enkratnimi storitvami podjetje živi svojo filozofijo. Ta se kaže tudi v garantirano trajnih cenah, ki zagotavljajo, da je nakupovanje v dm prodajalnah vedno ugodna priložnost.