dm | Mercator Koper | Supernova

V dm prodajalni in v dm spletni trgovini dm.si boste našli bogato ponudbo izdelkov za lepoto in zdravje, nosečnice in nego dojenčkov ter otrok, gospodinjstvo, fotografijo in medicinske pripomočke. Poseben poudarek je namenjen ponudbi naravne kozmetike in zdrave prehrane.

dm

Delovni čas
ponedeljek 08.00 - 21.00
torek 08.00 - 21.00
sreda 08.00 - 21.00
četrtek 08.00 - 21.00
petek 08.00 - 21.00
sobota 08.00 - 21.00
nedelja Zaprto
Naslov
Dolinska cesta 1a
6000 Koper
Plačilna sredstva
gotovina, kreditna kartica
Telefon
E-pošta
Spletna stran
Kategorija
Lepota
Naslov
Dolinska cesta 1a
6000 Koper
Plačilna sredstva
gotovina, kreditna kartica
Telefon
E-pošta
Spletna stran
Kategorija
Lepota

Kakovostne znamke in vrhunske storitve

V Sloveniji si dm že več kot 25 let prizadeva svojim strankam ponuditi le najboljše – ugodne cene in široko ponudbo izdelkov. V svojih prodajalnah nudijo približno 15.000 različnih izdelkov, med katerimi je več kot 4.300 izdelkov dm lastne blagovne znamke. dm blagovne znamke ponujajo odlično razmerje med ceno in kakovostjo izdelkov. Balea, dmBio, alverde, babylove, Dontodent, Jessa, Mivolis, sundance, trend IT UP, Visiomax in Profissimo so samo nekatere dm blagovne znamke, ki jih stranke najraje izbirajo.

Zveste stranke imate možnost zbiranja točk ob nakupu na svojo dm active beauty kartico. Več točk pomeni več prihranka: npr. 500 točk prinaša 5 € prihranka. Več točk kot zberete, ugodnejši bodo vaši prihodnji nakupi v dm prodajalnah. Posebne ugodnosti, ki prinašajo večkratne in dodatne točke, lahko vsak mesec spremljate na www.payback.si ali v dm aplikaciji. 

Če potrebujete pomoč pri nakupu, se obrnite na prodajalno osebje, ki vam bo vedno znalo strokovno svetovati pri nakupu izdelkov, primernih za vas in vaše počutje.

Kupujem tam, kjer nekaj veljam

Podjetje dm drogerie markt je zastopano v 13 evropskih državah, v Sloveniji z več kot 90 prodajalnami in dm spletno trgovino. Je eden največjih drogeristov v srednji in vzhodni Evropi.

V središču je človek. Podjetje dm poudarja individualnost vsakega posameznika ter svojo ponudbo prilagaja raznolikim željam in potrebam. Z obsežno paleto izdelkov in storitev najvišje kakovosti, kompetentnim in prijaznim svetovanjem zaposlenih ter enkratnimi storitvami podjetje živi svojo filozofijo. Ta se kaže tudi v garantirano trajnih cenah, ki zagotavljajo, da je nakupovanje v dm prodajalnah vedno ugodna priložnost.

Novice
Nega obraza
Posebne marčevske ugodnosti v dm prodajalnah
Velja do: 27. marec 2023

V dm prodajalnah in spletni trgovini vse do 27. marca ob nakupu treh izdelkov za nego obraza prejmete 20x točke na svojo active beauty kartico. V dm prodajalnah ob nakupu obrazne nege nad 30 EUR dodatno prejmete kot darilo še sonični čistilec obraza, s katerim boste učinkovito in globinsko odstranili umazanijo, odmrle kožne celice in odvečni loj. Po vsej Sloveniji vas bodo ta mesec razvajali s strokovnim svetovanjem in preizkušanjem izdelkov. Za termin svetovanja povprašajte v svoji izbrani dm prodajalni.

Za več informacij o negi kože je na voljo tudi mini dm vodič, spisan v sodelovanju z ljubiteljico kozmetike in nege kože Tiko Hribar, ki vam bo v pomoč pri vzpostavitvi vsakodnevne rutine nege obraza za učinkovito doseganje želenih rezultatov. Prejmete ga brezplačno v vseh dm prodajalnah. Za tiste bolj napredne uporabnike pa je na voljo knjiga »Živjo, lepa koža«, ki velja za prvi slovenski vodnik za nego kože avtoric Tike Hribar in Tajke Selan. Cena knjige je 34,90 EUR, z aktivacijo kupona z 20x točkami v aplikaciji Moj dm pa boste prihranili kar 6, 98 EUR.