Telemach | Mercator Koper | Supernova

Televizija, internet in mobilna telefonija po ugodni ceni. Stopite v svet Telemacha in uživajte v vrhunskih paketih storitev. Z vezavo naročniškega razmerja lahko pametni telefon kupite tudi na obroke po akcijski ceni.

Telemach

Delovni čas
ponedeljek 08.00 - 21.00
torek 08.00 - 21.00
sreda 08.00 - 21.00
četrtek 08.00 - 21.00
petek 08.00 - 21.00
sobota 08.00 - 21.00
nedelja Zaprto
Naslov
Dolinska cesta 1a
6000 Koper
Plačilna sredstva
gotovina, kreditna kartica, Darilna kartica Supernova
Telefon
E-pošta
Spletna stran
Kategorija
Ostalo
Naslov
Dolinska cesta 1a
6000 Koper
Plačilna sredstva
gotovina, kreditna kartica, Darilna kartica Supernova
Telefon
E-pošta
Spletna stran
Kategorija
Ostalo

Odkrijte svet vrhunskih telekomunikacijskih storitev Telemacha

Izberite najboljšo ponudbo televizije, interneta in neomejene mobilne telefonije po ugodni ceni. Telemach vam omogoča, da za vrhunske telekomunikacijske storitve plačate manj. Obiščite poslovalnico v nakupovalnem centru Supernova Mercator Koper. Prijazni svetovalci vam bodo z veseljem predstavili najnovejše storitve in številne možnosti naročniških paketov. Odkrijte popolno svobodo sodobnih komunikacij in sklenite naročniško razmerje po svoji meri.

Naročniški paketi mobilne telefonije VEČ, ŠE VEČ in NAJVEČ vam nudijo popolnoma brezskrbno uporabniško izkušnjo z neskončnimi pogovori in sporočili SMS, odlično hitrostjo prenosa podatkov mobilnega interneta ter številnimi dodatnimi storitvami. Z vezavo naročniškega razmerja si lahko v poslovalnici privoščite tudi najnovejše mobilne telefone priljubljenih znamk, kot so iPhone, Huawei, Samsung Galaxy, Sony, Xiaomi, in drugih po akcijski ceni. Želite še več neskončne zabave? Mobilne in fiksne storitve združite v en paket in uživajte v vseh storitvah po še nižji ceni! Izberite GIGA omrežje s hitrostjo prenosa podatkov do 1 Gb/s, vrhunske video storitve EON za spremljanje TV-vsebin preko različnih naprav ter razširjeno programsko shemo z vsemi TV-programi. Vse najnovejše trende telekomunikacijskih storitev odkrijte v poslovalnici Telemach in seveda ne spreglejte aktualnih akcij in popustov.

Telemach – NAJ omrežje v Sloveniji

Telemach je priljubljen ugoden ponudnik televizije, interneta in najbolje prodajane mobilne telefonije v Sloveniji. Uporabnikom zagotavlja napredne in kakovostne televizijske storitve v ločljivosti HD ter 4K, visoke hitrosti interneta in vrhunske mobilne storitve s paketi VEČ, ki svet zabave in komunikacij naredijo preprosto dostopen na vseh napravah doma ali na poti.

Z najboljšo ponudbo na trgu, najbolj kakovostno skrbjo za stranke in stalnim vlaganjem v tehnološke inovacije se Telemach lahko ponaša s storitvami najvišje kakovosti, ki zanesljivo zagotavljajo številnim zadovoljnim zasebnim in poslovnim uporabnikom.

Telemach svojim uporabnikom prinaša najboljše mobilno omrežje v Sloveniji, saj so ga rezultati testiranj postavili na prvo mesto tako pri najboljši pokritosti prenosa podatkov kot pri najboljši pokritosti z omrežjem 4G/LTE in najboljši dostopnosti podatkovnega omrežja. Raziskava Trusted Brands pa je leta 2018 Telemach razglasila za najbolj zaupanja vrednega ponudnika fiksnega interneta v Sloveniji.