Modiana | Mercator Koper | Supernova

Priznane blagovne znamke vedno pri roki. Ženska in moška moda še nikoli ni bila tako dostopna. Poiščite svoj edinstveni slog v trgovini Modiana.

Modiana

Delovni čas
ponedeljek 09.00 - 21.00
torek 09.00 - 21.00
sreda 09.00 - 21.00
četrtek 09.00 - 21.00
petek 09.00 - 21.00
sobota 08.00 - 21.00
nedelja Zaprto
Naslov
Dolinska cesta 1a
6000 Koper
Plačilna sredstva
gotovina, kreditna kartica
Telefon
E-pošta
Spletna stran
Kategorija
Moda
Naslov
Dolinska cesta 1a
6000 Koper
Plačilna sredstva
gotovina, kreditna kartica
Telefon
E-pošta
Spletna stran
Kategorija
Moda

Zablestite v najnovejših modnih trendih

Moda, v kateri se dobro počutite in zasijete ob vsaki priložnosti. Modiana v nakupovalnem centru Supernova Mercator Koper ponuja široko izbiro priznanih slovenskih in tujih modnih blagovnih znamk. Predajte se novim modnim trendom in ustvarite slog, ki vam ga bo marsikdo zavidal. Na ženskem, moškem in otroškem oddelku boste našli fantastične modne kose, polne iskrivosti in življenja. Napolnite garderobo s priznanimi znamkami, kot so Betty Barclay, Desigual, Gil Bret, Guess Jeans, Olsen, Only, Pierre Cardin, Tom Tailor in številne druge. Majice s kratkimi ali dolgimi rokavi, bluze in srajce, obleke, hlače, krila, plašči ter spodnje perilo in pisane nogavice zanjo in zanj ustvarjajo popolno modno izbiro, v udobnih krojih in iz kakovostnih materialov. Za piko na i pa izberite še krasne modne dodatke, ki poudarijo vašo osebnost vsak dan, kot tudi za posebne priložnosti.

Vam je pomerjena obleka všeč, vendar je preširoka v pasu? Želite nove hlače skrajšati? V Modiani so vam manjše krojaške storitve na voljo brezplačno! Nova kupljena oblačila tekoče sezone vam primerno zarobijo, zožijo, zašijejo ali podaljšajo glede na vaše želje in potrebe.

Ne pozabite na svojo Pika kartico, saj lahko v Modiani zbirate in unovčite Pike za številne ugodnosti!

Za tiste, ki jim je na kožo pisan eleganten, a udoben modni slog

Modiana je eden izmed večjih ponudnikov modnega tekstila v Sloveniji. Podjetje Modiana stremi k temu, da bi postalo največji regijski ponudnik modnega tekstila, njegovo osnovno vodilo pa je kupcu ponuditi široko izbiro priznanih slovenskih in izbranih tujih, modnih blagovnih znamk. Poleg Slovenije je Modiana prisotna še na trgih Hrvaške, Bosne in Hercegovine ter Srbije.

Modiana predstavlja moderen in eleganten slog navdihnjen s svetovnimi modnimi smernicami. Blagovne znamke oblačil, obutve, spalnega programa, spodnjega perila, nogavic in modnih dodatkov, ki jih ponuja Modiana ponujajo modne kolekcije oblačil vrhunske kvalitete in modernega dizajna za ženske, moške in otroke.