Simple | Mercator Koper | Supernova

Frizerski salon, kjer odlično poskrbijo za vaše lase. Privoščite si modno striženje in barvanje las po ugodni ceni. SIMPLE poskrbi za popolno pričesko.

Simple

Delovni čas
ponedeljek 08.00 - 21.00
torek 08.00 - 21.00
sreda 08.00 - 21.00
četrtek 08.00 - 21.00
petek 08.00 - 21.00
sobota 08.00 - 21.00
nedelja Zaprto
Naslov
Dolinska cesta 1a
6000 Koper
Plačilna sredstva
gotovina, kreditna kartica
Telefon
E-pošta
Spletna stran
Kategorija
Lepota
Naslov
Dolinska cesta 1a
6000 Koper
Plačilna sredstva
gotovina, kreditna kartica
Telefon
E-pošta
Spletna stran
Kategorija
Lepota

Strokovnjaki striženja in vrhunske nege las

Iskanje dobrega frizerja je lahko pravi podvig. Zato vam v frizerskem salonu SIMPLE ponujajo enostavno rešitev – ambiciozno ekipo frizerjev, ki bo tudi najbolj neukrotljive lase uredila po najnovejših trendih. Vstopite skozi vrata salona v nakupovalnem centru Supernova Mercator Koper in se prepustite profesionalnim tretmajem za vaše lase. Brez naročanja, dolgega čakanja ali visokih cen. V frizerskem salonu SIMPLE se hitro uredite za vsako priložnost s kakovostnimi frizerskimi storitvami po ugodni ceni.

Frizerji salona SIMPLE se redno izobražujejo na strokovnih seminarjih in so na tekočem z najnovejšimi trendi ter tehnikami striženja in koloracije. Povejte svoje želje in svetovali vam bodo, kako urediti in negovati lase, da bodo še dolgo lepi in sijoči. Ne glede na to, ali želite le osvežitev lasnih konic in krajšanje frufruja ali se odločate za zahtevno modno striženje in barvanje las – v frizerskem salonu SIMPLE boste vedno dobili vrhunsko storitev ter nego s profesionalno lasno kozmetiko priznanih blagovnih znamk, kot so Schwarzkopf, L'Oréal, Paul Mitchell, Artègo, Tailor's in Davines. Gospodje boste v ponudbi našli tudi moško striženje ter urejanje brade in brkov, na otroško striženje pa lahko pripeljete tudi svoje najmlajše škratke.

Vedno urejeni s frizerskim salonom SIMPLE

Leta 2001 je bila ustanovljena veriga frizerskih salonov SIMPLE, ki posluje tako na domačem trgu kot v tujini. Na področju Slovenije podjetje šteje več kot 30 frizerskih salonov in še enkrat toliko salonov v tujini. Njihovi saloni so pozicionirani v nakupovalnih centrih z namenom, saj stranke na takšen način prihranijo čas in denar. Ker ponujajo storitve brez čakalnih vrst, lahko stranke dobijo hitre in cenovno ugodne, a obenem kakovostne storitve.

Ker pričeska pove veliko o človeku, ji je vredno nameniti tudi dovolj pozornosti. Striženje v salonu SIMPLE temelji na aktualnih modnih smernicah, pričeske pa so zasnovane tako, da je njihovo vzdrževanje preprosto tudi ob domači negi, različne tehnike barvanja in oblikovanja, ki jih vrhunski frizerji v salonu obvladajo, pa dodajo pričeski nekaj več, zaradi česar boste občutili novo svežino v videzu.