Odeja | Mercator Koper | Supernova

Privoščite si zdravo spanje in prijetno bivanje! S kakovostno prešito odejo, vzglavnikom, posteljnino in nadvložkom vnesite v spalnico in otroško sobo še večje udobje.

Odeja

Delovni čas
ponedeljek 08.00 - 21.00
torek 08.00 - 21.00
sreda 08.00 - 21.00
četrtek 08.00 - 21.00
petek 08.00 - 21.00
sobota 08.00 - 21.00
nedelja Zaprto
Naslov
Dolinska cesta 1a
6000 Koper
Plačilna sredstva
gotovina, kreditna kartica
Telefon
E-pošta
Spletna stran
Kategorija
Dom
Naslov
Dolinska cesta 1a
6000 Koper
Plačilna sredstva
gotovina, kreditna kartica
Telefon
E-pošta
Spletna stran
Kategorija
Dom

Z Odejo skočite v oblaček udobja

Zaupajte kakovosti največjega slovenskega proizvajalca prešitih odej. Obiščite trgovino Odeja v nakupovalnem centru Supernova Mercator Koper in se pustite navdušiti s popolno mehkobo kakovostnih odej, vzglavnikov, nadvložkov in drugega hišnega tekstila za udoben dom. Pri Odeji prisegajo na organske in naravne materiale, ki zagotavljajo ne samo kakovostnega in zdravega spanja, temveč tudi vodijo v trajnostno in odgovorno prihodnost tekstilne industrije.

Poskusite kolekcijo Organic s priznanim certifikatom GOTS, ki dokazuje vrhunsko kakovost, zelo strog nadzor uporabljenih surovin, predelave ter skladiščenja organskih izdelkov za spanje. Vsi, ki prisegate na popolnoma naravno spanje, pa je tu kolekcija Natur iz naravnih materialov, kot so volna, kapok, bambus in tencel, ki so jim za vrhunsko udobje dodani še izdelki iz konoplje, alpake, kašmirja, koruze in svile. Za čudovito preobrazbo spalnice ali otroške sobe si v trgovini Odeja privoščite še kakovostno posteljnino. Na voljo so tako klasične kot modne posteljnine različnih velikosti. Še posebej priljubljene so kolekcije iz naravnih materialov. Odlične vzglavnike in posteljnino zase pa boste našli tudi alergiki in astmatiki.

Odeja razume kakovost spanja in vas odene v čarobnost lepih sanj.

Odeja s tradicijo

Začetki podjetja Odeja segajo v leto že v leto 1927, ko se je vse skupaj začelo z ročnim izdelovanjem prešitih odej v baraki sredi Škofje Loke. Do leta 1945 pa je podjetje že dodobra zraslo in Odejine šivilje so takrat izdelale že 21. 000 prešitih odej letno. Danes je Odeja uspešno in tehnološko napredno tekstilno podjetje z lastno proizvodnjo. Podjetje šteje že 10 trgovin po vsej Sloveniji ter vse bolj priljubljeno spletno trgovino.

Tehnološki napredek omogoča sodoben način proizvodnje in ker se trendi menjajo vse hitreje, je potrebno ostati v koraku s časom. Podjetje Odeja prisega na iskren in spoštljiv odnos do kupcev, skrbno izbiro materialov, kvaliteto storitev in iskreno komunikacijo. Odeja se ponaša z vrhunsko kakovostjo izdelkov, za kar so zaslužni strokovnjaki, ki se vsak na svojem področju trudijo za razvoj produktov ter nabor vrhunsko izbranih, naravnih materialov in izdelkov, ki trajajo.