Storitve

Brezplačno parkirišče

587 brezplačnih parkirišč

Nakupovalni center Supernova Mercator Koper se nahaja v soseski Šalara, neposredno ob Šmarski cesti – mestni vpadnici mesta Koper. Najdete nas tudi tako, da preprosto v navigacijo vnesete naš naslov Dolinska cesta 1a, 6000 Koper.

Na parkirišču v garaži ob nakupovalnem centru lahko brezplačno parkirate. Na voljo je 587 parkirnih mestih.

Oglejte si parkirni red.

Dobrodošli v Supernovi!

Previjalnica

Družinam prijazen center

Nakupovanje lahko postane zelo zahtevna naloga, če nas spremljajo majhni otroci ali dojenček. Zato smo za vas pripravili odmaknjen previjalni kotiček, kjer boste lahko v miru preoblekli ali nahranili svojega dojenčka. V nakupovalnem centru najdete previjalnico v posebni sobi neposredno ob sanitarijah centra.

Staršem in otrokom prijazno središče!

Otroški kotiček

Zabavno med nakupi

Za zabavo in veselje najmlajših je v Supernovi Mercator Koper na voljo otroška igralnica. Prostor z igrali uporabljate na lastno odgovornost, varstvo otrok ni organizirano. Igralnica je odprta vsak dan, od ponedeljka do sobote, od 8.00 do 21.00, ob nedeljah pa je zaprta.

Igre ni nikoli dovolj!

Bankomat

Denarnici prijazno

Na sprehodu po nakupovalnem centru najdete bankomat Banke Intesa San Paolo. Tu lahko opravite hitre bančne storitve, pregled finančnega stanja in dvig gotovine.

Javni transport

Pustite se zapeljati do nakupovalnega centra

Ugodna mestna lokacija vas do vaše točke nakupa poveže z javno avtobusno prometno infrastrukturo. Do Supernove Mercator Koper vas pripeljejo mestni avtobusi prevoznika Arriva, in sicer na linijah L1, L4 in L8.

Vabljeni na urbani nakupovalni sprehod!

Darilne kartice

V Supernovi Mercator Koper lahko izkoristite Darilno kartico Supernova

V poslovalnicah v Supernovi Mercator Koper lahko nakupujete z Darilno kartico Supernova. Obiščite nas in preverite pestro ponudbo v poslovalnicah.

Še nimate Darilne kartice Supernova? Naročite si svojo in razveselite svoje najdražje. Izberite tematski motiv, napolnite kartico s poljubnim zneskom do 300 € in polepšajte praznike svojim najdražjim. Kartice veljajo 4 leta od nakupa. Z njimi lahko nakupujete v več kot 700 poslovalnicah v nakupovalnih centrih Supernova.

Več si preberite tukaj.

Nikoli več ne boste v zadregi, ko boste kupovali darila.