Bar Barbapapa | Mercator Koper | Supernova

Zaključite dan nakupovanja z okusnim cappuccinom, domačo limonado ali družabnim aperitivom. Bar Barbapapa vam postreže le najboljše za vaš popoln dan.

Bar Barbapapa

Delovni čas
ponedeljek 08.00 - 21.00
torek 08.00 - 21.00
sreda 08.00 - 21.00
četrtek 08.00 - 21.00
petek 08.00 - 21.00
sobota 08.00 - 21.00
nedelja Zaprto
Naslov
Dolinska cesta 1a
6000 Koper
Plačilna sredstva
gotovina, kreditna kartica
Telefon
E-pošta
Kategorija
Kavarne in restavracije
Naslov
Dolinska cesta 1a
6000 Koper
Plačilna sredstva
gotovina, kreditna kartica
Telefon
E-pošta
Kategorija
Kavarne in restavracije

Najboljša kava na primorskem soncu

Se vam po nakupovanju prileže odlična kava, osvežilni sok ali aperitiv? Niste edini! Na sončni terasi pred nakupovalnim centrom Supernova Mercator Koper vam Barbapapa postreže s skrbno pripravljeno ponudbo toplih napitkov, osvežilnih pijač in gurmanskih prigrizkov, ob katerih se popoldne nakupovanja hitro spremeni v družabni večer. Vedno nasmejano osebje bara vam bo pripravilo najbolj okusno kavo, božanski kakav in najboljši, še topel rogljiček. Vsak petek pa vabljeni na 'after work' druženje z okusnimi aperitivi in koktajli, ob katerih vam postrežejo tudi nekaj domačega 'za piknit'. Mini sendviči, bruskete in domači namazi so stalnica, ki popestrijo uvod v konec tedna.

Seveda boste v baru Barbapapa na svoj račun prišli tudi športni navdušenci. Pridite na pijačo in si z drugimi navijači oglejte prenose pomembnih nogometnih tekem v živo na velikem zaslonu. Občasno se na terasi lokala odvijajo tudi družabni dogodki z glasbo in nastopi. Spremljajte aktualno dogajanje in ne zamudite naslednjega.