Barba Bar & More | Mercator Koper | Supernova

Bi nekaj sladkega? Bar Barba vam postreže s kar 50 različnimi vrstami tiramisuja. Poskusite tudi odlično butično kavo in pravi italijanski aperitivo.

Barba Bar & More

Delovni čas
ponedeljek 07.00 - 00.00
torek 07.00 - 00.00
sreda 07.00 - 00.00
četrtek 07.00 - 00.00
petek 07.00 - 00.00
sobota 07.00 - 00.00
nedelja 08.00 - 00.00
Naslov
Dolinska cesta 1a
6000 Koper
Plačilna sredstva
gotovina, kreditna kartica
Telefon
E-pošta
Kategorija
Kavarne in restavracije
Naslov
Dolinska cesta 1a
6000 Koper
Plačilna sredstva
gotovina, kreditna kartica
Telefon
E-pošta
Kategorija
Kavarne in restavracije

Nebesa za vse prave sladkosnede

Kaj vse bi naredili za divje pregrešno sladico? Na srečo se morate le zapeljati do nakupovalnega centra Supernova Mercator Koper. Barba Bar & More, prijetna kavarna v elegantnem italijanskem slogu, vam na izbiro ponudi kar 50 različnih vrst tiramisuja! Pripravite se na pravo doživetje okusov. Na meniju kavarne najdete vse od tradicionalnega tiramisuja z božanskim prepletom pristnih not kave, ruma in mlečne kreme do najbolj nenavadnih kombinacij. Poskusite tiramisu s pistacijo in malino, z Nutello, s hrustljavimi krispiji ali morda celo tiramisu z marelico in refoškom. Izbira je zares ogromna – težko se bo omejiti na zgolj enega.

Poleg tiramisuja, glavne zvezde menija, lahko v kavarni Barba naročite butično kavo, narejeno iz aromatične mešanice, ki jo prav posebej za kavarno Barba pražijo v Italiji. Privoščite si lahko tudi naravni sok, naravni ledeni čaj, okusen koktajl, sladoled ali dekadentno vročo čokolado.

Barba Bar & More popelje od »after work« zabave do športnega navdušenja

Iščete lokal, kjer bi se dobili s prijatelji na okusnem aperitivu? V kavarni Barba se odvijajo pravi »after work partyji« - zabave po službi, kjer se vrstijo odlični koktajli in prigrizki ter spletajo nova poznanstva. Zabavo pogosto popestrijo glasbeni nastopi ali DJ. Spremljajte aktualno dogajanje in ne zamudite naslednje.

Športni navdušenci si lahko na velikem zaslonu v kavarni Barba ogledate prenose vseh pomembnih nogometnih tekem in navijate v družbi ostalih navijačev. Tekma Lige prvakov ob ledeno mrzlem pivu in zagretem navijanju se ne sliši slabo, kajne?

Ambient kavarne Barba se razteza na prijetno pokrito teraso, od koder lahko starši med srkanjem odlične kave opazujete svoje otroke med igranjem na otroškem igrišču. Med obiskom lokala pa lahko avto brezskrbno parkirate na parkirišču nakupovalnega centra, kjer je vedno dovolj prostora za vse goste.