DZS | Mercator Koper | Supernova

Vse za šolo, pisarno, knjižno polico in še več! V knjigarni in papirnici DZS vas poleg ponudbe učbenikov in knjig pričaka tudi bogata izbira igrač in daril za vsako priložnost.

DZS

Delovni čas
ponedeljek 08.00 - 21.00
torek 08.00 - 21.00
sreda 08.00 - 21.00
četrtek 08.00 - 21.00
petek 08.00 - 21.00
sobota 08.00 - 21.00
nedelja Zaprto
Naslov
Dolinska cesta 1a
6000 Koper
Plačilna sredstva
gotovina, kreditna kartica
Telefon
E-pošta
Spletna stran
Kategorija
Ostalo
Naslov
Dolinska cesta 1a
6000 Koper
Plačilna sredstva
gotovina, kreditna kartica
Telefon
E-pošta
Spletna stran
Kategorija
Ostalo

DZS je prva izbira za šolske nakupe

Obkljukajte vse na seznamu svojega šolarja in opravite šolske nakupe na enem mestu. Knjigarna in papirnica DZS je bogato založena z vsemi učbeniki in delovnimi zvezki po programu vaše šole. Otroci bodo uživali ob izbiranju najljubših zvezkov, peresnic, map in drugih šolskih potrebščin ter vse z užitkom pospravili v kakovostno šolsko torbo ali nahrbtnik iz trendovskih novih kolekcij. Na voljo je tudi širok izbor pisarniškega materiala za domačo pisarno ali ustvarjanje.

Prodajalna v nakupovalnem centru Supernova Mercator Koper se lahko pohvali z obsežno knjižno polico, polno priporočil za odlično poletno branje, sanjanje ob ljubezenskem romanu ali napeto dogodivščino z najljubšo kriminalko v naročju. Za nova znanja poskrbijo najnovejši slovarji, leksikoni, zemljevidi, kuharske knjige in priročniki. V papirnici lahko poiščete tudi odlične ideje za darilo. Priljubljene igrače in didaktične igre, plišasti medvedki in drugi darilni izdelki bodo poskrbeli za čudovito presenečenje. Vabljeni v hram odlične literature in novih znanj, kjer je domišljija vedno na prvem mestu!

DZS – knjigarna in papirnica s tradicijo

DZS že od leta 1945 skrbi za izdajanje, založništvo in prodajo učbenikov, učil, tiskovin, knjig in revij. Danes je DZS vodilni ponudnik na področju šolskih gradiv za večino predmetnih področij, izdaja pa tudi publikacije in slovarje s širšim izobraževalnim in nacionalnim interesom, kot sta recimo Slovar slovenskega knjižnega jezika in Veliki splošni leksikon. Poleg obveznih učbenikov in delovnih zvezkov za osnovno in srednjo šolo lahko šolarji v knjigarni in papirnici DZS dobijo tudi številna gradiva za pomoč pri učenju in pripravo na izpite. Še posebej priljubljena je zbirka pripomočkov Modra pomoč s preprosto razlago šolske snovi ter zbirke maturitetnih nalog in gradiv za lažjo pripravo na splošno maturo in poklicno maturo.

Prodajna mreža DZS obsega 43 knjigarn in papirnic v Sloveniji ter prenovljeni spletni nakupovalni center. DZS že več let uspešno sodeluje s svetovno priznanim podjetjem Staples, ki poskrbi za vedno aktualno ponudbo pisarniškega materiala, ponosni pa so tudi na lastne blagovne znamke, kot so Akta, Office Line in druge. Ponudba zajema kakovostne izdelke vseh priznanih blagovnih znamk s področja šolskih in pisarniških potrebščin, tehničnih izdelkov in darilnega programa.