Mercator | Mercator Koper | Supernova

Izberite premium kakovost po najboljši ceni! V hipermarketu Mercator si lahko vsak dan privoščite pester nabor slovenskih izdelkov vrhunskih blagovnih znamk. 'Najboljši sosed' ve, kaj potrebujete.

Mercator

Delovni čas
ponedeljek 08.00 - 21.00
torek 08.00 - 21.00
sreda 08.00 - 21.00
četrtek 08.00 - 21.00
petek 08.00 - 21.00
sobota 08.00 - 21.00
nedelja Zaprto
Naslov
Dolinska cesta 1a
6000 Koper
Plačilna sredstva
gotovina, kreditna kartica
Telefon
E-pošta
Spletna stran
Kategorija
Ostalo
Naslov
Dolinska cesta 1a
6000 Koper
Plačilna sredstva
gotovina, kreditna kartica
Telefon
E-pošta
Spletna stran
Kategorija
Ostalo

Vedno aktualna in sveža ponudba živil

Zagrabite nakupovalni voziček in ga napolnite z vedno privlačno ponudbo hipermarketa Mercator. Trgovina s hrano v nakupovalnem centru Supernova Mercator Koper vam na prodajnih policah ponuja le najboljše – od svežega sadja in zelenjave do pekovskih izdelkov, privlačne delikatese ter sočnega mesa in rib. Izdelki premium kakovosti vas vedno pričakajo po izjemni ceni. Odlični izdelki domačih dobaviteljev, ki vedno priskrbijo sezonsko in zdravo hrano, bodo na vašo mizo vselej pripeljali iskren nasmeh in slasten obrok. Poleg živil vas v hipermarketu pričakajo še kuhinjske potrebščine, čistila in drugi izdelki za dom, kozmetika in vse za nego dojenčka, igrače, šolski pripomočki ter druga praktična ponudba.

Poskusite tudi vrhunsko kakovost linij izdelkov Mercator po ugodni ceni. Blagovne znamke M minute, Okusi mojega kraja, Bio zone, Moj dom in druge vam prinesejo najboljše izdelke za kakovostno življenje in lepši dan po nižji ceni. S Pika kartico ugodnosti pa si zagotovite še dodatne popuste in neverjetne ugodnosti. Prelistajte katalog ugodnosti z aktualno ponudbo in akcije.

Vaš najboljši sosed se nahaja v Supernovi

Skupina Mercator je ena največjih gospodarskih skupin v Sloveniji, sestavljena pa je iz trgovskih družb. Družba Poslovni sistem Mercator, d.d., s sedežem v Republiki Sloveniji obvladuje celotno družbo Skupine. V Sloveniji je prisotna z desetimi, na ostalih trgih Jugovzhodne Evrope pa v okviru Skupine Mercator posluje šest odvisnih družb.

Primarna in glavna dejavnost Skupine Mercator je trgovina na drobno z živili in izdelki vsakdanje rabe v gospodinjstvu, ki pa je dodatno razširjena s ponudbo raznih dopolnilnih storitev. Njihov cilj je kupcem ponuditi celovito izkušnjo, ki zajema kombinacijo cenovno ugodnih izdelkov in priznanih blagovnih znamk ter premium ponudbo. S kampanjo "Radi imamo domače" pa spodbujajo razvoj lokalnih proizvajalcev ter uporabo domačih izdelkov.