Proteini.si | Mercator Koper | Supernova

Čas je za zdravo in aktivno življenje! V trgovini Proteini.si Shop vas razvajajo s kakovostno športno prehrano vrhunskega okusa. Slastno in pregrešno, a po meri pravega športnika.

Proteini.si

Delovni čas
ponedeljek 08.00 - 21.00
torek 08.00 - 21.00
sreda 08.00 - 21.00
četrtek 08.00 - 21.00
petek 08.00 - 21.00
sobota 08.00 - 21.00
nedelja Zaprto
Naslov
Dolinska cesta 1a
6000 Koper
Plačilna sredstva
gotovina, kreditna kartica
Telefon
E-pošta
Spletna stran
Kategorija
Šport
Naslov
Dolinska cesta 1a
6000 Koper
Plačilna sredstva
gotovina, kreditna kartica
Telefon
E-pošta
Spletna stran
Kategorija
Šport

Do športnega cilja s pravo prehrano

Trenirate za maraton, želite shujšati do poletja ali živeti bolj zdravo? Ne glede na športni cilj vam v trgovini Proteini.si Shop ponujajo odlično športno prehrano in prehranska dopolnila, s katerimi bo vaša pot do aktivnega življenja lažja in polna uspeha. Izberite kakovostne izdelke za hujšanje, povečanje mišične mase, večjo vzdržljivost ali hitrejšo regeneracijo, ki sledijo najnovejšim načelom športne nutricionistike.

Beljakovinski napitki iz trgovine Proteini.si Shop so od najnovejših okusov 'šejkov' po treningu do naravnih 'whey' proteinov ter mešanic z ogljikovimi hidrati božansko slastni in polni kakovostnih hranil. Vsi, ki sledite rigoroznim principom športne prehrane, so tu še beljakovinske ploščice in čokolade, proteinske palačinke, pudingi, čokoladni namazi, muesliji, nadomestki obroka z zelo malo ogljikovimi hidrati in malo kalorijami ter druge športne dobrote. Svoje treninge pa popestrite s športnimi izotoničnimi napitki, prehranskimi dopolnili z vitamini, minerali in omega-3-maščobnimi kislinami, pre-workout izdelki, gainerji, l-karnitinom, aminokislinami BCAA in kakovostnimi športnimi pripomočki.

Ste že člani kluba Proteini.si? Tudi v nakupovalnem centru Supernova Mercator Koper lahko izkoristite številne akcije in ugodnosti ter kupite športno prehrano po znižani ceni.

Proteini.si – prvi naslov za športno nutricionistiko v Sloveniji

Proteini.si Shop je mreža trgovin po Sloveniji in drugih državah nekdanje Jugoslavije z bogato izbiro športne prehrane in prehranskih dopolnil lastne blagovne znamke Proteini.si ter drugih kakovostnih vrhunskih znamk, kot so Olimp, Nutrend, USN, Ironmaxx, Pro10 in Walden Farms. Skozi leta so Proteini.si postali prepoznan, zanesljiv in verodostojen partner vsem, ki iščejo kakovostno športno prehrano in dodatke k prehrani po ugodnih cenah. Celotno ponudbo lahko najdete tudi na spletni strani www.proteini.si.

Blagovna znamka Proteini.si v sebi nosi poslanstvo ambasadorja zdravega in športnega življenjskega sloga. Pomembno oblikuje trend, s katerim se je športna prehrana približala širši populaciji, ki se s športom ukvarja zgolj rekreativno. Razlikuje se od večine obstoječih trgovcev športne prehrane, saj kupcem nudi bogat in pester izbor najbolj kakovostne športne prehrane, s čimer želi, da se ljudje z znamko Proteini.si poistovetijo in tako zanje postane simbol zdravega, športnega in zadovoljnega načina življenja.