Cvetličarna Vrtnica | Mercator Koper | Supernova

Najbolj cvetoča izložba v nakupovalnem centru vas bo zagotovo očarala s svojo ponudbo. Stopite po šopek za rojstni dan ali se presenetite z novo lončnico v Cvetličarni Vrtnica.

Cvetličarna Vrtnica

Delovni čas
ponedeljek 08.00 - 21.00
torek 08.00 - 21.00
sreda 08.00 - 21.00
četrtek 08.00 - 21.00
petek 08.00 - 21.00
sobota 08.00 - 21.00
nedelja Zaprto
Naslov
Dolinska cesta 1a
6000 Koper
Plačilna sredstva
gotovina, kreditna kartica
Telefon
E-pošta
Spletna stran
Kategorija
Ostalo
Naslov
Dolinska cesta 1a
6000 Koper
Plačilna sredstva
gotovina, kreditna kartica
Telefon
E-pošta
Spletna stran
Kategorija
Ostalo

Ko vam čudovito cvetje polepša dan

Kdaj ste nazadnje podarili rožico? V Cvetličarni Vrtnica bodo poskrbeli, da bo tudi najmanjši cvet videti čarobno in slavnostno. Prikupna cvetličarna v nakupovalnem centru Supernova Mercator Koper vedno doseže pravi 'vav' učinek z bogato ponudbo sveže rezanega cvetja in sodobnih aranžmajev za vsako priložnost. Ponudba vas bo v vsakem letnem času pustila brez besed, od šopka tulipanov za materinski dan in žametnih rdečih vrtnic za valentinovo do sezonskih šopkov in pisanega cvetja.

Izkušeni cvetličarji poskrbijo tudi za dih jemajočo cvetlično dekoracijo pomembnih dogodkov, s prav posebnim navdušenjem pa vam pripravijo poročno cvetje in sanjski šopek za nevesto. Obiščite cvetličarno in zaupajte svoje želje. Odlično vam bodo svetovali, kako najnovejše trende in tehnike aranžiranja umestiti v slavnostne prostore. Pripravijo vam tudi kakovostni žalni program z ikebanami, žalnimi venci in kompleti sveč za srčno sožalje ob slovesu ljubljene osebe.

Cvetje lahko pove več kot tisoč besed. Dovolite, da pove pravo zgodbo in navduši s svojo lepoto.

Cvetličarna s tradicijo

Vodilo Cvetličarne Vrtnica je preprosto – z ljubeznijo do cvetja polepšati vsak dan in dodati slavnostno noto prav vsaki posebni priložnosti. V ponudbi cvetličarne boste zato vedno našli sveže rezano cvetje, sobne rastline, aranžmaje za različne priložnosti, žalno in poročno cvetje ter številno drugo dekoracijo. Poleg bogate izbire cvetja vrhunske kakovosti vas v Cvetličarni Vrtnica vedno pričaka prijazno in ustrežljivo osebje z ogromno izkušnjami, čudovitim smislom za estetiko ter nepopisno ljubeznijo do cvetja in vsega lepega. Cvetličarji Vrtnice so si z inovativnimi pristopi in kreativnostjo prislužili že marsikatero veliko nagrado s področja cvetličarstva.

Prva Cvetličarna Vrtnica je odprla svoja vrata leta 1994, od takrat pa je ljubezen do cvetja razširila tudi v druge poslovalnice. Vedno izjemen izdelek in veselje do cvetočih aranžmajev prinaša v poslovalnico številne stranke, ki se vedno z veseljem vrnejo k vrhunski ponudbi in fantastični storitvi.