Ciciban | Mercator Koper | Supernova

Ciciban poskrbi za zdrav in pravilen razvoj otroškega stopala. Dobrodošli v prijetni trgovinici z otroško obutvijo za vsak letni čas in priložnost.

Ciciban

Delovni čas
ponedeljek 08.00 - 21.00
torek 08.00 - 21.00
sreda 08.00 - 21.00
četrtek 08.00 - 21.00
petek 08.00 - 21.00
sobota 08.00 - 21.00
nedelja Zaprto
Naslov
Dolinska cesta 1a
6000 Koper
Plačilna sredstva
gotovina, kreditna kartica
Telefon
E-pošta
Spletna stran
Kategorija
Obutev Otroci
Naslov
Dolinska cesta 1a
6000 Koper
Plačilna sredstva
gotovina, kreditna kartica
Telefon
E-pošta
Spletna stran
Kategorija
Obutev Otroci

Ciciban obuje vse otroške nogice

Naj bo tudi vaš otrok navihan in igriv kot Cicibanove čudovite kolekcije modne obutve! Trgovina Ciciban v nakupovalnem centru Supernova Mercator Koper je pravi naslov, ko iščete kakovostne in udobne čevlje ali copate za malega nagajivca. Obutev Ciciban je vselej narejena z mislijo na otroško stopalo in zdrav razvoj. Prav tako zagotovi odlično oporo in oprijem brez oviranja otroške svobode, od prvih korakov do številnih uric razgibane igre. Obutev je razvita posebej za otroke in izdelana v Sloveniji iz kakovostnih naravnih materialov in na okolju prijazen način.

V ponudbi trgovine Ciciban boste vedno našli najnovejše trende otroške obutve. Čevlji, sandali, dežni škornji, superge, balerinke, polodprti čevlji in copati sledijo svetovnim modnim smernicam s čudovitimi kombinacijami materialov, barv in dodatkov. Navdušili vas bodo nežni cvetlični našitki, bleščice in svetleči materiali za deklice, kot tudi bolj razposajeni in udarni modeli obutve za fantke. Otroški slog lahko dopolnite še z dodatno ponudbo nogavic, nahrbtnikov, torbic, pokrival in otroških dežnikov, za popolno nego obutve pa so na voljo sredstva za vzdrževanje in čiščenje malih čeveljčkov.

Obutev za vse otroške nogice

Podjetje Afit d.o.o. je vodilni proizvajalec otroške obutve v Sloveniji in v širši regiji JV Evrope. Osnovna dejavnost podjetja je proizvodnja otroških čevljev, prodaja obutve lastnih blagovnih znamk Ciciban in The Next. Začetki družinske obrti segajo v leto 1922, ko se je Ivan Petejan začel ukvarjati z izdelavo čevljev. Otroška obutev Ciciban je slovenski izdelek, katerega večji del lastne proizvodnje poteka v Sloveniji. Visoko kvalitetni izdelki so rezultat znanja večih generacij v kombinaciji z uporabo sodobne tehnologije.

Vizija podjetja je utrditi položaj vodilnega proizvajalca otroške obutve v Sloveniji in v državah Jugovzhodne Evrope. To dosega samostojno z nadgrajevanjem znanja, vlaganjem v razvoj izdelkov in marketing ter s krepitvijo dolgoročnih poslovnih povezav. Afit d.o.o. je družbeno odgovorno podjetje, ki ustvarja kakovostne produkte, narejene posebej za otroke, ki so rezultat skrbno izbranih materialov, znanja in tradicije. Primarna skrb podjetja je zdrav in pravilen razvoj otroškega stopala.