Idexe | Mercator Koper | Supernova

Vrhunska italijanska otroška moda z oblačili in modnimi dodatki za dekleta in fante od 0 do 14 let. Otroci se počutijo odlično v igrivem in navihanem slogu Idexe'.

Idexe

Delovni čas
ponedeljek 08.00 - 21.00
torek 08.00 - 21.00
sreda 08.00 - 21.00
četrtek 08.00 - 21.00
petek 08.00 - 21.00
sobota 08.00 - 21.00
nedelja Zaprto
Naslov
Dolinska cesta 1a
6000 Koper
Plačilna sredstva
gotovina, kreditna kartica
Telefon
E-pošta
Spletna stran
Kategorija
Otroci
Naslov
Dolinska cesta 1a
6000 Koper
Plačilna sredstva
gotovina, kreditna kartica
Telefon
E-pošta
Spletna stran
Kategorija
Otroci

Modni trendi skozi navihane otroške oči

Oblačila, v katerih se otroci počutijo izvrstno in so obenem videti fantastično. Moda Idexe' je kot nalašč za vse male trendsetterje, ki obožujejo lepa oblačila. Dovolite, da tudi otroci postanejo del sodobne modne zgodbe in že od malega uživajo v kombiniranju kakovostnih oblačil. V trgovini v nakupovalnem centru Supernova Mercator Koper vas pričakajo zanimive in opazne kolekcije otroških oblačil in modnih dodatkov za vsak letni čas. Pripravite se na vrnitev v šolo z modnimi kavbojkami, izvirnimi majicami in igrivimi krili jeans kolekcije ali male škratke oblecite za posebno priložnost v prikupne otroške suknjiče, elegantne hlače ali pravljično obleko. Za udobno igranje s prijatelji pa so tu še trenirke, pajaci, bodiji in ostala sproščena moda, ki vedno znova navdihne otroški smeh.

Stopite v svet živahnih barv, izvirnih modnih kombinacij in odličnih materialov. V trgovini Idexe' najdete vrhunska oblačila za prav vsako obdobje otroškega odraščanja. Od mehkih kompletov za dojenčke, do igrivih otroških jopic za malčke in trendovske mode za najstnike. Idexe' ve, kaj je otrokom všeč, s kakovostnimi materiali in odlično izdelavo pa zadovolji tudi najbolj zahtevne starše.

Idexe' ustvarja popolna oblačila za vsak dan in vsako dogodivščino vaših malčkov

Italijanska moda, narejena za igrivost in razgibanost otroškega dne. Idexe' je italijanska blagovna znamka otroške mode, prepoznavna po izvirnih kolekcijah za otroke od 0 do 14 let. S privlačno ponudbo novih modnih trendov, svežimi modeli in izvrstno kakovostjo skrbno izbranih materialov se je Idexe' prikupil že številnim otrokom ter tudi njihovim staršem.

Blagovna znamka Idexe' je svojo pot začela leta 2000, danes pa je na voljo v več kot 200 trgovinah po celem svetu. Z željo, da bi se prav vsak deček in deklica v svojih oblačilih počutila samozavestno in izvrstno, Idexe' ustvarja oblačila in modne dodatke s poudarkom na udobju in nosljivosti. Seveda pa je prav vsaka kolekcija tako ljubka, da otroci z veseljem oblečejo nove modne kose. Strast, pozornost do detajlov, kakovost, okus in izvirnost so vrednote, s katerimi blagovna znamka živi in ustvarja prikupno otroško modo, ki je dostopna vsem, saj se zavzemajo za vedno konkurenčne zmerne cene.