NKD | Mercator Koper | Supernova

Prihranite in se pustite razvajati s polno vrečko lepih stvari. Od udobnih modnih oblačil za vso družino do izdelkov za dom po odlični ceni. NKD ve, kaj vam najbolj pristaja.

NKD

Delovni čas
ponedeljek 08.00 - 21.00
torek 08.00 - 21.00
sreda 08.00 - 21.00
četrtek 08.00 - 21.00
petek 08.00 - 21.00
sobota 08.00 - 21.00
nedelja Zaprto
Naslov
Dolinska cesta 1a
6000 Koper
Plačilna sredstva
gotovina, kreditna kartica
Telefon
Spletna stran
Kategorija
Moda Dom Otroci
Naslov
Dolinska cesta 1a
6000 Koper
Plačilna sredstva
gotovina, kreditna kartica
Telefon
Spletna stran
Kategorija
Moda Dom Otroci

Uživajte po svojih pravilih

NKD slog ne narekuje mode, temveč vam z ugodno in kakovostno ponudbo odpira pot, da jo sami raziščete in ustvarite. V prijetni trgovini boste na enem mestu odkrili vse, od praktičnih oblačil za vsak dan do oblek za posebne priložnosti, pižam in spodnjega perila za vse člane družine. Sestavite svoj najljubši slog z bogato ponudbo majic, hlač, srajc, kavbojk, elegantnih oblek in drugih čudovitih modnih kosov, ki preplavljajo tako ženski kot moški oddelek z oblačili. Za najmlajše je na voljo simpatična otroška kolekcija z barvito ponudbo in fantastičnimi potiski, v kateri bo igra še bolj prijetna. Seveda garderoba nikoli ni popolna brez torbice, denarnice, pasu in drugih izstopajočih modnih dodatkov ter udobne obutve za lahkoten korak. V trgovini NKD najdete vse za svoj samozavestni popolni slog, in to po izjemno nizki ceni!

Ne spreglejte tudi modnih izdelkov za dom in prosti čas, s katerimi lahko svojemu domu privoščite pravo preobrazbo po dostopni ceni. NKD v nakupovalnem centru Supernova Mercator Koper ima vse za vaš popolni dan, od dekorativnih izdelkov do hišnega tekstila in še več izvirnih izdelkov iz aktualne in sezonske ponudbe.

Z NKD prihranite in lepše živite

NKD, d. o. o., s sedežem v Welsu je skupina podjetij ustanovljena leta 1995. NKD je lokalni trgovec z oblačili, ki svojim kupcem ponuja široko paleto izdelkov trenutne sezonske mode za vso družino, pa tudi tekstil za dom in dodatke za dom. Ta prodajalna oblačil s 1800 trgovinami na nemškem, avstrijskem, italijanskem, slovenskem in hrvaškem trgu je eden vodilnih trgovcev z oblačili v Srednji Evropi. NKD uporablja visokokakovostno blago po privlačnih cenah za pretežno ciljanje žensk, starih od 30 do 64 let, ki nakupujejo za svoje družine. 

NKD trgovine s številnimi blagovnimi znamkami, ki hitro spreminjajo sezonske kolekcije in oglaševalske akcije, temeljijo na trenutnih trendih, svojim kupcem pa ponujajo široko ponudbo. Kupci lahko izbirajo med kategorijami, kot so najstniška in športna moda ter med gospodinjsko strojno opremo in domačim tekstilom. S svojim konceptom privlačnih, prilagodljivih, srednje velikih trgovin je NKD vedno pozicioniran v trgovskih centrih, ki se nahajajo v manjših mestih.

Novice
News
NOVI NKD KATALOG
Objavljeno: 15. julij 2024

PRAKTIČNI PRIPOMOČKI ZA GOSPODINJSTVO ✨

Prelistaj katalog na TEJ POVEZAVI.

Ponudba velja od ponedeljka, 15. 7. 2024